September 2019.

De 13e op naar Hoorn met de Alp om na 44 jaar een oude schoolvriend, Louis, weer te ontmoeten. Net als ik ouder geworden maar in wezen nog dezelfde. Weer thuis de Tiger volgetankt en de banden op spanning gebracht.


Op pad!

Zaterdag de 14e het langbeloofde ritje met Inge gemaakt. Via een omweg naar Schagen en terug over de Westfriese ommeringdijk. Ze genoot. Ik had de gelegenheid om de goede werking van de Tiger vast te stellen; met de komende alpenrit geen overbodige luxe.

Van 15 t/m 23 september met Peter de Alpen bezocht, in Frankrijk uiteraard.. Het (niet-vaststaande) doel was de route des Grandes Alpes. We deden 2 motorcampings aan, de eerste in Duitsland was niet erg naar ons zin. Die in frankrijk (la Mouche in de Vogezen) was prima. Door het mooie weer kon goed gekampeerd worden. Eten zoals gebruikelijk; tussen de middag menu du jour en 's avonds broodjes kaas, salade en wijn. Om een regenfront te vermijden sliepen we 1 nacht in een hotel en 1 nacht in een megatent.

3200 Km later arriveerde ik veilig thuis, dit keer had de Tiger geen klap verkeerd gemaakt! (Wel achterrem blokjes vervangen in Besancon).


Eerste camping


Eifel


Camping met uitzicht


Galibier


Laatste nacht in megatent in Belgie


back