Oktober 2018.

De 5e de van een nieuwe dynamo voorziene Triumph opgehaald. Banden op spanning gebracht en de motor gepoetst. 's Avonds naar Haarlem gereden om Wim en Angelien te bezoeken. De motor is nu voorzien van een voltmeter zodat ik in de gaten kan houden of e.e.a. nog functioneert. De meter geeft nu 13.2 volt aan, gegeven de manier van aansluiten is dat goed.

De dimlichten van de Transalp waren tijdens de Scandinavie trip uitgevallen. Volgens Mokum motors zit er iets fout bij de bedrading. Daarom de 9e de motor naar Bakker framebouw gebracht; zij hebben de bedrading destijds aangebracht. Dezelfde dag werd ik gebeld dat het klaar was, 80 euro voor nieuwe lamp, herstel draadknak etc. Bij aankomst bleek het euvel echter niet verholpen, jammer van het gehaast door het drukke verkeer...
Omdat de Triumph inmiddels buiten stond deed ik een rondje Castricum ermee om Ruud en Nicolette te bezoeken.

Ook de volgende dag besteeg ik de Triumph weer, dit keer voor een bezoek aan het ziekenhuis.

De 13e ging ik met Hella en Alex mee op een toertochtje naar Ommen. Zij bleven daar kamperen maar i.v.m. de verjaarsvieringen van zondag reed ik 's avonds terug. Heerlijk om op tempo over de dijk te rijden met een buik vol heerlijke snert!


Eerst biertje,


dan de snert van Alex op temperatuur brengen.

De maandag erna deed ik een Triumph rondje om wat post te bezorgen in de omgeving. Ik ging ook even langs Bakker framebouw om te kijken hoe het met de Honda ervoor stond. Die was klaar, men had er een nieuwe schakelaar opgezet. Weer 100 euro lichter... De tank was niet helemaal goed gemonteerd en de Bagsterhoes mocht ik er voor die prijs ook zelf om doen.

Vrijdag de 19e op bezoek bij Gerard in Kerkrade. Relatief veel snelweg maar dat is met de Tiger goed te doen. Veel geOH'd, goed gegeten en flink wat wijn gedronken.


ventilatietoren voormalige plaatselijke mijn.

Zaterdag maakten we een wandeling buiten Kerkrade waar Gerard bezig is het tracee van een oud spoorlijntje voor kolentreinen te achterhalen. Mooie omgeving. Afgesloten met heerlijke lunch. Na de lunch met een omweg weer naar huis waar ik om 19.00 aankwam na een 556 kilometer retourtje.


genieten van lunch.


.

De zondag erna was de Transalp aan de beurt: een bezoek aan Peter en Connie in Amsterdam.


back