Augustus 2016.

Na vele jaren weer eens een Frankrijkweek samen met Peter en Symon. De bedoeling was om 4 dagen voor heen- en terugreis te gebruiken wat ons 5 dagen in de Alpen zou geven. Dat lukte niet helemaal maar we hebben toch van 8 t/m 16 augustus met prima weer de Alpen kunnen verkennen. Sommige nachten waren wat kil in de tent maar meerdere dagen kwam het kwik boven de 30 graden wat in het onverharde nogal warm was. Ook merkten we dat het in augustus erg druk was met toeristen, zowel op de weg als langs onverharde paden. Menig keer liep een onverhard pad dood, was verdwenen (en nu parkeerterrein+camping) of wegens een evenement afgesloten (Assieta Kamstrasse). Niettemin toch wat onverhard gereden. De vele verharde passen werden nu en dan in racetempo bedwongen, al was het maar om GS'en te piepelen...

Op de terugreis namen we in Bastogne afscheid van Symon die nog 'even' door naar huis wilde pushen. Peter en ik deelden een hotelkamer daar en reden de volgende dag nog relaxed door de Ardennen.


De route in de Alpen.


Elke dag een 'menu du jour'.


Superlangzaam achter een begrafenisstoet.


Shoppen voor het avondeten.


Peter op het eerste onverharde.


en Symon.


Het spatbord van Symon kwam tussen het gereedschap klem te zitten en scheurde.


Doodlopend. Glibberige klim terug met blauwe plek voor Peter.


Deel van de Assieta Kamstrasse.


Stof op de Assieta.

.

.

.

19 augustus. Twee familiebezoeken, 1 in de Kwakel en 1 in Lisse.


Omkleden voor Pieterpad.

27 augustus. Naar Lottum in Limburg gereden. Daar de motor voor een week gestald op camping de Rozenhorst. In de week van 27/8-2/9 loop ik een deel van het Pieterpad met als einddoel mijn motor.


back