Juli 2016.

7 juli. Deze ochtend naar Leiden gereden om Cor in het revalidatiecentrum te bezoeken. Op de terugweg binnendoor gereden maar vergeten dat de Velsertunnel gesloten was. Daarom moeizaam via de sluizen van IJmuiden gereden. Wel lekker om weer eens alleen en zonder bagage te rijden.

19 en 20 juli het zuidelijk deel van het toekomstige TET deel in Nederland gescout. Het was behoorlijk warm en na een paar uur snelweg was ik al aan het kookpunt voor ik het onverharde indook. En dat begon meteen met rul zand dus hard werken. In Limburg overheersten de paden tussen de akkers, meer noordelijk was het bosrijker. Op een eenvoudig stukje verloor ik mijn concentratie en was het zwoegen om de motor weer op z'n wielen te krijgen. Bezweet en vermoeid kwam ik op camping Looierheide in Ottersum waar ik een hutje had geboekt. Na douchen een paar kilometer naar het dorp gewandeld om te eten en vocht aan te vullen. De volgende dag eerst door Duitsland om de 4-daagse van Nijmegen te vermijden. De grensovergang terug naar Nederland bleek illegaal maar ik nam hem toch maar, stapvoets rijdend. Daarna weer leuke weggetjes en bospaden, een enkele keer twijfelachtig qua legaliteit. Al met al mooi gereden, inclusief snelweg 660 km.


Limburgs zand.


Door agrarisch gebied.


Over boswegen.


Concentratieverlies...


Het hutje.


Soms wel erg krap.

28 juli, op naar de Vlieties in Katwijk aan Zee voor de verjaardag van Wim. Op de terugweg nog aardig wat regen gehad.

Op 29 juli ging de motor naar Axel's bike shop voor verse olie, vervanging van voorband, vacuumslangetje benzinekraan en nieuwe aansluiting acculader. Ook kocht ik daar een nieuw motorjack.


back