December 2015.

Al veel te lang niet gereden, dus nu maar weer eens voor een boodschapje weg. Wat bladen bij Bart Bakker in Warmenhuizen bezorgd, getankt, banden gecheckt en hier en daar wat vuil verwijderd en gesmeerd.

7 December. Jacco belde op om te melden dat er een probleempje met de software was. Een mooie gelegenheid om de accu op te laden. Lang leve 'de Kwakel b.v.'!

13 December. Aardig weer vandaag, dus ik besloot naar 'het meer' te gaan voor een wandeling en daarna naar Axel's bikeshop waar een show en verkoop zou zijn. Lekker gewandeld. De motoren bij Axel bekeken, er was er geen een die mijn hart sneller deed kloppen dus ik hou de transalp nog even!

16 December. Gisteren m.b.v. 4 alu strips de bagagedrager verlengd zodat de topkoffer verder naar achteren staat. Alles t.b.v. het comfort van Eugenie. Vandaag naar 't Zand gereden om bij Rob's accessoires stuurmoffen te kopen. Afgezien van de bediening van de richtingaanwijzers lijken ze goed te voldoen.

Op 18 december voor kleine servicebeurt naar Axel geweest. Daar bleek ook dat het licht het niet meer deed, bleek een overbelaste zekering waarschijnlijk door dubbele koplampen. 15 Amp zekering geplaatst, alles lijkt nu OK.


back