September 2015.

Het beloofde een doorsnee maand te worden. De eerste rit was woensdag de 2e, een klein stukje naar Zaandam om een bakkie te doen met een paar man van de transalp club. Lekker doorgereden want de motor loopt en stuurt weer heel fijn. Er kwamen maar een paar man opdagen waaronder Huyb die ik al eens eerder had ontmoet. Na een uurtje weer naar huis. Onderweg ontdekte ik een kapot lampje in het dashbord.

De dag erop voor uitslag controle naar het MCA. Voordat ik ging was er een enorme stortbui en toen ik weer thuis was kwam er nog een. Ik had mazzel en reed droog.

Woensdag de 9e weer naar het zwembad in Bergen om te zwemmen met mensen van activiteitencentrum de Zilvermeeuw uit Alkmaar. Zoals bijna altijd had ik het goede weer weer aan mijn kant...

Van 10 tot 12 september bezocht ik mijn oud-collega/vriend Gerard in Kerkrade. Zoals gebruikelijk was het weer op de twee ritten weer prachtig. Dat gold ook voor de ritten zelf, de motorkaart bewees weer goede diensten en voerde me langs rivieren, door bossen en zelfs door Duitsland. De 11e fietsen we een tochtje langs de Worm, Gerard voorzag dat waar we voorbij kwamen steeds van deskundig commentaar!

Op vrijdag 18 sept was het na een regenweek goed weer om een familiebezoek en een bezoek aan Peter en Connie te brengen. We reden een stuk langs de Zaan, ook een stukje illegaal, en belandden per abuis in Amsterdam. De GPS had besloten dat het eindpunt van de route zo dichtbij was dat we daar maar naar toe moesten rijden. Na correctie kwamen we wat te laat aan bij Johan en Ellie. Nog veel later kwamen we bij Peter en Connie. We werden getrakteerd op Indonesisch eten en maakten vage plannen voor toekomstige vakantiereizen.

Woensdag de 23e, zwemmen met de mensen van het AC. Sunshine as ever...

Al met al deze maand toch nog 901 km gereden.


back