Augustus 2015.

Begin augustus kwamen we terug van een vakantie in Polen, Tjechie en Duitsland. De hele vakantie hadden we gereden op de motorkaart in de gps en dus op kleine weggetjes, daar kwam nu een eind aan. Nog 1 stop in de zon...

en toen over de snelweg naar huis. De scottoiler had de hele vakantie te ruim gestaan (bleek later) dus de schoonmaakbeurt was zwaar werk. Toch weer een vakantie van 3600 km.

Op 17 augustus kon ik met een weer schone alp door de regen naar het ziekenhuis in Alkmaar voor onderzoek. Wat een genot om dat niet met de auto te hoeven doen! Als er toch iets is waar ik een hekel aan heb is het rijden met de auto in een stad.

De TA werd weer van stal gehaald op de 22e om Hans en Annelies te bezoeken. Een kort ritje met Eugenie in de zon, goed voor de accu!

Na de Polen vakantie had ik de indruk dat er iets mis was met het sturen. De TA stuurde zwaar, ik moest veel corrigeren en kwam geen bocht fatsoenlijk door. Tijd om naar Ad en Jacqueline in Sprundel te gaan. Ik nam de tent mee want het beloofde mooi weer te worden op 28 en 29 aug. en bij Ad heb je meestal wat tijd nodig.

Dus vroeg uit bed voor mijn doen en op weg. De afspraak was om 11.00 uur maar omdat alles vlot ging was ik om 10 uur ter plekke. Ik kreeg koffie van de buurman, las wat en om half 12 belde ik Ad die er nog steeds niet was. Hij lag nog op bed na een nachtdienst en was de afspraak vergeten!

Het was dus een tijdje wachten geblazen. Ik besloot de tijd te benutten door de camping op te zoeken en alvast de tent op te zetten. Op weg terug naar Sprundel stopte ik voor een biertje en een uitsmijter op een zonnig terras. Uiteindelijk werden bij Ad de balhoofdlagers vervangen en namen we de gelegenheid te baat om de voorvorkolie te vervangen.

's Avonds een schnitzeltje, een biertje en proberen te slapen ondanks de herrie van een bandje dat even verderop speelde. Zaterdag volgens plan rustig over mooie binnenweggetjes naar huis gereden.

Deze maand toch nog 1073 kilometer gereden.


back